Güzelyurt Şehit Asteğmen Tayyar Milat Ortaokulu

Vizyon: Evrensel değerlere sahip,insan haklarına saygılı öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Biz… Bütün öğrencilerin Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olarak yetişmelerini , onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak tam öğrenmeleri, bilgili-becerikli olmaları, kendilerine güvenen bireyler olmaları, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları için çalışıyoruz.

Başarılar: 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Ortak Sınavında okulumuz öğrencisi Aysu KOCAGÖZ Türkiye 1.si oldu. 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı LGS´ında 2 öğrencimiz Fen Lisesini kazanmıştır.

Isınma: Klima
Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: OKULUMUZUN 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LGS ORTALAMASI 319.28 DİR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: -- Tübitak 4006 Bilim Fuarı 2015 -- Tübitak 4006 Bilim Fuarı 2016 -- Tübitak 4006 Bilim Fuarı 2018
Proje Çalışmaları: - OKU-YORUM - Beslenme Dostu Okul - Sıfır Atık
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+ KA101 GENERATİONS TALKS (NESİLLER KONUŞUYOR) TEMEL EĞİTİMDE DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ

WEB - https://guzelyurtortaokulu48.meb.k12.tr

Adres - GÜZELYURT MAH. AKINCI GÜZELYURT CAD. ŞHT. ASTĞMN.TAYYAR MILAT ILKOKULU BLOK NO: 250 ORTACA / MUĞLA

Öğretim Şekli :TAM GÜN.

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Ortaca-Sarıgerme dolmuşları ile okulumuza ulaşım imkanı bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 70 km. İlçe merkezine uzaklık 10 km.